Це пісний теплий овочевий салат, який приготовлений з того, що у вас є в холодильнику )). Ви можете замінити деякі інгредієнти. Просто слідуйте основним принципом приготування!
Інгредієнти
баклажан – 1 шт. | |
помідор черрі – 5-8 шт. | |
помідор великий – 1 шт. | |
гриби – жменя | |
морква (у мене різних сортів) – 3 шт. | |
часник – кілька зубчиків | |
масло (у мене оливкова) – за смаком | |
зелень – пучок | |
петрушка свіжа – за смаком | |
чебрець свіжий – за смаком | |
зелена цибуля – за смаком | |
зелена квасоля – 1 чашка нарізаної | |
сіль – за смаком |
Салати з овочами повинні бути присутніми в раціоні як можна частіше. Готуються вони просто і чудово вгамовують голод. Даний теплий пісний овочевий салат того ж і не шкодить фігурі, так як не заправляються майонезом.
Покроковий рецепт
1. Лук та іншу зелень дрібно рубають. Очищену моркву нарізають кружальцями, помідори і гриби – скибочками, а баклажани – часточками. Часник очищають і подрібнюють зручним способом.
2. Підготовлені овочі та гриби, підсмажують на олії до напівготовності.
3. Потім додають стручкову квасолю (для зручності квасоля краще порізати на частини).
4. Овочі заправляють прянощами, солять за смаком. Смажать ще кілька хвилин (до готовності).
5. Вимикають вогонь і додають будь-яку свіжу зелень.
6. Подавати овочевий салат з грибами і квасолею потрібно відразу, поки тепле. У теплому вигляді салат дуже смачний.