Для приготування цього салату знадобиться всього три інгредієнти: томати, баклажани і яйця. салат заправляється моєї улюбленої заправкою з соусу з оцтом.
Покроковий рецепт
Промити і підсушити всі овочі, потім помідори порізати навпіл, відкласти в сторону.
Що стосується баклажанів, то їх потрібно нарізати маленькими кубиками, перекласти в сковорідку і обсмажити до легкого золотистого відтінку в гарячому маслі, злегка підсолюємо і додати нарізаної цибулі шалот. Ви можете запекти баклажани в духовці без масла, теж дуже смачно!
У глибоку миску викласти смажені баклажани, з боків помідори.
Варені яйця почистити, розрізати на поздовжні половинки, потім ще раз навпіл. Потім відправити в салатник до обсмажених баклажанів і томатам.
Длят заправки змішати необхідні інгредієнти і заправити салат. Присипати овочевий салат рубаним зеленим луком. Подавати цей салат краще відразу, поки він теплий. Приємного апетиту!