Теплий салат з капусти і яловичини під соєвим соусом

Теплий салат з капусти і яловичини під соєвим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Готуємо всі інгредієнти, а потім на розігріту сковорідку додаємо нарізану шматочками яловичину і обсмажуємо до готовності на середньому вогні з використанням олії соняшникової, а також солі і чорного молотового перцю, за бажанням – улюбленої приправи до м’яса. Під час приготування яловичої вирізки, продовжуємо підготовку решти інгредієнтів.

Відварюємо яйця круто

Нарізаємо капусту тонкими скибочками

Режим петрушку

Відварені яйця подрібнюємо за допомогою сітки або ножем нарізаємо

Режим кубиками сир твердий

Змішуємо всі інгредієнти, додаємо насіння льону в кількості двох столових ложок.

Додаємо добре обсмажену до скоринки яловичину, заправляємо соусом в пропорціях 1/1 – соєвий і оливкове масло, ретельно перемішуємо. Подаємо салат теплим, поки яловичина не охолола. Приємного апетиту!