Оригінальний теплий салат поєднує в собі пісне м’ясо і солодкі ананаси
Інгредієнти
Куряче філе – 350 грам | |
Консервовані ананаси – 300 грам | |
Огірки – 150 грам | |
Ріпчаста цибуля – 100 грам | |
Консервована кукурудза – 50 грам | |
Борошно – 40 грам | |
Соєвий соус – 30 мл | |
Сік з банки з ананасами – скільки залишилося | |
Чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження |
Рецепт ситного і смачного салату з курки і ананасів. Цікаве поєднання пісної курки, солодкого ананаса і солоного соєвого соусу. Салат смачніше подавати в теплому вигляді, але холодний він теж не менш смачний.
Покроковий рецепт
Чистимо і ріжемо цибулю. У чашу мультиварки наливаємо олію і кидаємо туди нарізану цибулю.
Курку ріжемо маленькими шматочками і кидаємо її в каструлю до цибулі. Солимо і перчимо за смаком. Включаємо на 20 хвилин режим Випічка.
Ананаси ріжемо шматочками. По закінченні режиму в мультиварку висипаємо ананаси.
Готуємо заправку. Для цього змішаємо муку, соєвий соус і сік з банки з ананасами. Всі добре розмішуємо і додаємо в каструлю. Включаємо режим Гасіння, час – 30 хвилин.
Ріжемо кубиками огірки. По закінченні режиму викладаємо салат з мультиварки і додаємо в нього нарізані огірки.
Додаємо в салат кукурудзу.
Все добре перемішуємо, прикрашаємо дрібно нарізаним кропом і подаємо теплим.