З курячого м’яса, капусти і соусу чилі можна приготувати смачний, ситний і поживний салат, який рекомендується подавати в теплому вигляді.
Інгредієнти:
– сирі яйця курячі добірні (три штуки);
– білокачанна капуста (230 м);
– харчова гімалайська сіль (за смаком);
– кунжутне масло ароматне (37 мл);
– салатний цибуля солодкий невеликий (одна штука);
– куряче філе (360 г);
– соус чилі (18 мл);
– сира морква (68 м);
– великі часникові очищені часточки (дві штуки).
Послідовність приготування:
Попередньо промити всі овочі зі списку, нашаткувати тонший білокачанну капусту, далі почистити і нарізати тоненькими шматочками моркву. Після цього насипати в миску середнього розміру сіль, додати курячі яйця, збити ці компоненти, приготувати з збитою яєчною суміші тоненькі млинці. Остудити приготовані яєчні млинці, потім нарізати їх вузькими довгими смужками, після цього промити куряче філе. Нарізати куряче м’ясо маленькими шматочками, потім обсмажити в гарячому кунжутній олії на сковорідці, почистити і нашаткувати тонкими кільцями салатний цибулю дуже дрібно порубати часникові часточки.
Викласти рубаний часник і нашатковану цибулю в сковороду, добре перемішати з курячим м’ясом та продовжити процес смаження ще п’ять хвилин, додати за смаком сіль.
Підготувати блюдо, викласти на нього обсмажене м’ясо разом з цибулею і часником, додати нарізані яєчні млинці, а також нашатковану капусту і моркву. Додати соус чилі, потім перемішати приготований курячий салат і подавати його в теплому вигляді.