Теплий салат з сухариками

Теплий салат з сухариками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо у вас немає великої кількості часу на приготування вечері, цей салат відмінно підійде. Незвично, швидко, бюджетно і смачно!

Покроковий рецепт

Білокачанну капусту необхідно помити, позбутися поганих листя (якщо вони є). Після дрібно нашаткувати і висипати в глибоку миску.

Огірки добре помити, так само під холодною водою, відрізати хвостики у них. Огірки порізати на четвертинки, додати в миску до капусти.


Яйця розбити в неглибоку тарілку, додати дрібку солі. Збити звичним способом, як на простий сніданок.

Заздалегідь необхідно розігріти сковороду з соняшниковою олією. Зробити середній вогонь і вилити на неї збиті яйця. Безперервно помішувати, щоб яйця схопилися окремими шматочками, не були звичайною яєчнею. Підсмажити до золотистого кольору.

Перекласти яйця в миску до капусти і огірків, остуджувати не потрібно. Полити майонезом, кількість майонезу залежить від бажання, і добре все перемішати. Якщо необхідно, то можна ще досолити.

Безпосередньо перед подачею посипати салат сухариками. Якщо зробити це заздалегідь, то сухарики просочаться, втратять свій «хрест». У мене були сухарики зі смаком малосольного огірка. Подавала салат я з гречаною кашею і запеченої курочкою.