Теплий салат з тушкованими грибами і морквою

Теплий салат з тушкованими грибами і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 2 шт.
Гриби – 6-8 шт.
Зелений горошок – 1 банку (консервований)
Сметана – 2-3 ст. л.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Теплий салат з тушкованими грибами і морквою

Ось рецепт дивно смачного і разом з тим поживного теплого салату з грибами, горошком і морквою. Цей салат є ідеальним стравою для мене. В ньому є багато грибів, які замінюють мені м’ясо і овочів. Притому, він може бути поданий як гарнір до будь-якого м’яса, птиці або риби. Він не менш смачний охолоджений, так що ви сміливо можете зберігати його в холодильнику. Сподіваюся, вам сподобається!

Покроковий рецепт

Відварити моркву. Цибулю очистити і дрібно нарізати кубиками. Гриби так само нарізати кубиками середнього розміру.

Відварну, остиглу моркву почистити, нарізати невеликими кубиками.

Розігріти сковороду з олією. Обсмажити цибулю на середньому вогні до м’якості 10-15 хвилин (зменшити вогонь, якщо ви хочете його трохи підсушити). Додати на сковорідку гриби. Обсмажувати гриби з цибулею приблизно 10-15 хвилин.

Моркву і гриби з цибулею з’єднати в салатнику. Посолити і додати 2-3 столові ложки сметани.

Злити воду з банки з зеленим горошком і додати його в салатник. Все перемішати.

Салат готовий! Він смачний, як гаряче, так і холодне!
Приємного апетиту!