Теплий салат з тушкованими грибами і морквою

Теплий салат з тушкованими грибами і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відварити моркву. Цибулю очистити і дрібно нарізати кубиками. Гриби так само нарізати кубиками середнього розміру.

Відварну, остиглу моркву почистити, нарізати невеликими кубиками.

Розігріти сковороду з олією. Обсмажити цибулю на середньому вогні до м’якості 10-15 хвилин (зменшити вогонь, якщо ви хочете його трохи підсушити). Додати на сковорідку гриби. Обсмажувати гриби з цибулею приблизно 10-15 хвилин.

Моркву і гриби з цибулею з’єднати в салатнику. Посолити і додати 2-3 столові ложки сметани.

Злити воду з банки з зеленим горошком і додати його в салатник. Все перемішати.

Салат готовий! Він смачний, як гаряче, так і холодне!
Приємного апетиту!