Відварити моркву. Цибулю очистити і дрібно нарізати кубиками. Гриби так само нарізати кубиками середнього розміру.
Відварну, остиглу моркву почистити, нарізати невеликими кубиками.
Розігріти сковороду з олією. Обсмажити цибулю на середньому вогні до м’якості 10-15 хвилин (зменшити вогонь, якщо ви хочете його трохи підсушити). Додати на сковорідку гриби. Обсмажувати гриби з цибулею приблизно 10-15 хвилин.
Моркву і гриби з цибулею з’єднати в салатнику. Посолити і додати 2-3 столові ложки сметани.
Злити воду з банки з зеленим горошком і додати його в салатник. Все перемішати.
Салат готовий! Він смачний, як гаряче, так і холодне!
Приємного апетиту!