Тілапія в кисло-солодкому соусі з яблуком і черрі

Тілапія в кисло-солодкому соусі з яблуком і черрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для того, щоб здивувати гостей необов’язково готувати дві години блюдо. Представлений варіант ви зможете відтворити лише за 20 хвилин.

Інгредієнти

риба тілапія – 500 грам
кисло-солодкий соус – 30 мл
оливкова олія – 30 мл
помідори черрі – кілька штук
каперси – кілька штук
зелень – за бажанням
яблуко – 1 штука
спеції – за смаком

Як приготувати Тілапія в кисло-солодкому соусі з яблуком і черрі

Тілапія в кисло-солодкому соусі з яблуком і помідорками черрі.

Покроковий рецепт

1. Рибу необхідно підготувати і замаринувати у спеціях. Відставити на 10 хвилин.

2. Тим часом помити яблуко і нарізати часточками, видалити насіння. Помідори черрі, помити, при бажанні, порізати навпіл.

3. На прогрітій сковороді з оливковою олією обсмажити яблука і помідори. В кінці смаження додати маслини, каперси і трохи порізаної зелені.

4. На сковороді обсмажити тилапию до готовності з двох сторін до золотистого кольору.

5. До овочів додати кисло-солодкий соус і добре розмішати.

6. На тарілку викласти смажену рибу та овочі в соусі. Подавати відразу до столу.