Для того, щоб здивувати гостей необов’язково готувати дві години блюдо. Представлений варіант ви зможете відтворити лише за 20 хвилин.

Інгредієнти
| риба тілапія – 500 грам | |
| кисло-солодкий соус – 30 мл | |
| оливкова олія – 30 мл | |
| помідори черрі – кілька штук | |
| каперси – кілька штук | |
| зелень – за бажанням | |
| яблуко – 1 штука | |
| спеції – за смаком |
Тілапія в кисло-солодкому соусі з яблуком і помідорками черрі.
Покроковий рецепт
1. Рибу необхідно підготувати і замаринувати у спеціях. Відставити на 10 хвилин.
2. Тим часом помити яблуко і нарізати часточками, видалити насіння. Помідори черрі, помити, при бажанні, порізати навпіл.
3. На прогрітій сковороді з оливковою олією обсмажити яблука і помідори. В кінці смаження додати маслини, каперси і трохи порізаної зелені.
4. На сковороді обсмажити тилапию до готовності з двох сторін до золотистого кольору.
5. До овочів додати кисло-солодкий соус і добре розмішати.
6. На тарілку викласти смажену рибу та овочі в соусі. Подавати відразу до столу.
