Тісто для чебуреків, приготоване з використанням горілки, виходить просто чудовим. Чебуреки з нього виходять апетитними, смачними, хрусткими!
Інгредієнти
Яйце – 1 шт. | |
Сіль – 1 трісок. | |
Вода – 200 мл | |
Масло рослинне – 2 ст. л. | |
Горілка – 1 ст. л. | |
Борошно – 450 гр |
Для того, щоб замісити тісто для чебуреків за запропонованим рецепту вам буде потрібно борошно вищого сорту і ще кілька інгредієнтів, в число яких входить алкогольний напій – горілка. Подробиці замісу тіста на горілці для чебуреків описані нижче наведеному рецепті, а супроводжуючі фото допоможуть вам впоратися з кулінарної завданням на «відмінно».
Покроковий рецепт
Отже, для замісу чебуречного тесту підбираємо містку миску. У неї відразу вбиваємо одне куряче яйце. До даного інгредієнту підсипаємо сіль і, скориставшись звичайною столовою виделкою, розмішуємо продукти.
У масу, що у нас вийшла, вливаємо заявлена кількість води й олії. На цьому кулінарному етапі замісу тіста вливаємо горілку. Інгредієнти знову перемішуємо.
Наступний інгредієнт, який ми повинні ввести до складу тіста для чебуреків, борошно. Її підсипаємо невеликими частинами.
Починаємо заміс тіста спочатку звичайною столовою ложкою, вмішуючи борошно в рідину.
Продовжуємо замішувати тісто вже на столі, присипавши його трохи борошном
Тісто «ховаємо» в мішечок буквально на 10 або 15 хвилин.
З мішечка дістаємо тісто і ще раз вимішуємо. Тісто для чебуреків з використанням горілки вийшло м’яким і еластичним, можна приступати до випічки. Готуйте із задоволенням!