Тісто для чебуреків на горілці

Тісто для чебуреків на горілці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, для замісу чебуречного тесту підбираємо містку миску. У неї відразу вбиваємо одне куряче яйце. До даного інгредієнту підсипаємо сіль і, скориставшись звичайною столовою виделкою, розмішуємо продукти.

У масу, що у нас вийшла, вливаємо заявлена кількість води й олії. На цьому кулінарному етапі замісу тіста вливаємо горілку. Інгредієнти знову перемішуємо.

Наступний інгредієнт, який ми повинні ввести до складу тіста для чебуреків, борошно. Її підсипаємо невеликими частинами.

Починаємо заміс тіста спочатку звичайною столовою ложкою, вмішуючи борошно в рідину.

Продовжуємо замішувати тісто вже на столі, присипавши його трохи борошном

Тісто «ховаємо» в мішечок буквально на 10 або 15 хвилин.

З мішечка дістаємо тісто і ще раз вимішуємо. Тісто для чебуреків з використанням горілки вийшло м’яким і еластичним, можна приступати до випічки. Готуйте із задоволенням!