Тісто для піци з манною крупою

Тісто для піци з манною крупою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Змішайте всі сухі інгредієнти для тіста у великій мисці: 3,5 склянки просіяного борошна,1 склянка манної крупи, 2 чайні ложки солі, 2 чайні ложки сушеного базиліка, 1 чайну ложку сухих дріжджів. Додайте 1/ 3 склянки оливкової або рослинного масла і 2 склянки крижаної води. Перемішайте до однорідної маси. Замісіть тісто для піци. Як тільки тісто стане гладким і пружним, розріжте його на 6 рівних частин. З частин зробіть кулі. Деко вистелити пергаментним папером. На папір викладіть кульки тіста, змажте його (тісто) рослинним маслом, закрийте харчовою плівкою, щоб не обвітрилося. Приберіть на ніч у прохолодне місце.

На наступний ранок вийміть тісто з холодильника, дати постояти кімнатній температурі близько двох годин.
Якщо ви не хочете використовувати всі тісто, що залишилося просто заморозьте в морозильнику, попередньо обернувши плівкою. Тісто відійшло. Розігрійте духовку до 260 градусів. Зробіть начинку. Змішайте три види сиру в глибокій мисці (рікотта, пармезан, моцарелла). Додайте 1 яйце, дві столові ложки свіжого базиліка, сіль і перець за смаком. Пергаментний папір посипте кукурудзяною мукою. На борошно покладіть шар тіста, розімніть в коло діаметром 15 см (з допомогою пальців). Помастіть шар тіста соусом песто.

Викладіть на нього сирно – яєчну начинку.

Посипте зверху ще тертим сиром.

Піцу поставте в духовку запікатися на 10 хвилин. Піца з манною крупою і начинкою з 3 –х видів сиру готова! Можна подавати до столу. Приємного апетиту!