Тісто для тортилії (коржі) з вівсянкою

Тісто для тортилії (коржі) з вівсянкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Приготуйте тісто для тортилії.
Для цього змішайте воду з яйцем, приправити сіллю.

2. Просіяти пшеничне борошно і додайте в тісто. Вівсяну крупу подрібніть в блендері до порошкового стану, додайте в тісто. Гарненько вимісіть тісто. Воно має добре відлипати від рук. За необхідності, можна ще додати води (якщо тісто круте) або борошна (якщо тісто липне).

3. Розкачайте тісто на тонкі пласти круглої форми (краю можна підрівняти з допомогою тарілки, зайве обрізати).

4. Розігрійте сковороду. Кожен пласт випікайте на сухій сковороді по хвилині з кожної зі сторін.

5. Отримані коржики можна вже подавати до перших страв. А можна загорнути м’ясну або овочеву начинку. Фантазуйте!