Я дуже люблю готувати. Мені навіть здається, що я кухар від Бога, справжній кулінар, чарівник спецій і гідравлік парових двигунів. В моїй кузні страв, страви – це справжні шедеври. На жаль, мене не взяли б працювати кухарем не в один ресторан: всі мої страви унікальні, але я не можу повторити жоден з них.
Все, здавалося б, нічого, коли справа доходить до тортів і вишуканих салатів, але фірмового страви у мене немає. Я ніколи не користувався кухарський книгою, так само ніколи не зберігав свої рецепти. І уявіть собі, періодично виникають труднощі з наипростейшими стравами, які доводиться повторювати. Але я вирішив рости.
І сьогодні представляю Вашій увазі максимально точно, перевірений неодноразово рецепт і хід приготування вівсяної каші. Враховані необхідні вагові критерії, а так само обсяг рідини і температурний режим. Але і, звичайно ж, наш найбільший головний друг і ворог у цій справі – час. Успіх, без будь-яких помилок гарантований. Приступимо!