Точний рецепт приготування вівсяної каші на молоці

Точний рецепт приготування вівсяної каші на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Знадобиться мірний стакан.

Спершу необхідно відміряти чотири склянки молока (або 1 л) і вилити його в каструлі обсягом не менше, ніж півтора літра.

Так само знадобитися півтори склянки вівсяних пластівців. Їх потрібно висипати в молоко.

Тепер потрібно відміряти кількість солі та цукру. У цьому допоможуть мірні ваги і піала, вага якої 82 гр..

Далі за допомогою цих двох предметів слід відміряти необхідну кількість солі (вийшло 10 гр.). Якщо Ви будете готувати кашу з ранку, Вам здасться трохи дивним міряти сіль у вагах, тому точні грами поміщаються в три таких ось ложечки.

Так само кашу не погано приправити цукром. Його кількість можна відміряти так само на вагах за допомогою піалки (вийшло 18г.). Або еквівалент цього: ось чотири таких ось ложечки.

Можна і так сказати: склянка вівсянки, чотири склянки молока, пару пучок солі, 3-4 чайних ложки цукру, варити на малому вогні до приготування. Але ви ж розумієте, що чайні ложки та склянки у нас з Вами такі ж різні, як і дрібки і розуміння величини вогню. Тому я беззастережно використовую мірний стакан. Що стосується часу – рівно 12 хвилин, будьте пунктуальні (не Ви чекаєте кашу – каша чекає на Вас).

Як відомо, маслом кашу не зіпсуєш, але кулінарія – це наука обмежень. Можу сказати ну вже дуже складно: «Адгезія твердих тіл при різних температурах буде різною». Вершкового масла – 42 гр., діліть цей шматочок навпіл (на дві тарілки). Приємною науки і апетиту!