Насамперед необхідно тофу нарізати на шматочки товщиною близько 1 сантиметра. Скласти отримані бруски в підходящу посуд, залити соєвим соусом так, щоб він повністю покривав тофу. Прибрати в холодильник маринуватися на 5-6 годин, а краще на ніч.
Після того, як тофу просочився соєвим соусом, дістаємо його з холодильника, а самі робимо кляр з яйця, молока і муки. Спочатку збиваємо яйце, до нього виливаємо молоко, а потім поступово підсипаємо борошно до бажаної консистенції, не забуваючи помішувати, щоб уникнути утворення грудочок. Я віддаю перевагу тісто середньої густоти.
Тепер необхідно загорнути тофу в листи норі. Спочатку я дістаю лист водоростей, зверху кладу шматочок тофу, відрізаю смужку норі потрібної ширини, загортаю. З рештою брусочками чинимо так само.
Опускаємо по одному шматочку тофу в кляр і викладаємо на сковороду з розпеченим рослинним маслом.
Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки буквально по парі хвилин на середньому вогні. У підсумку виходить незвичайне і смачне блюдо.