Томатна юшка з білою квасолею та ковбаскою з індички

Томатна юшка з білою квасолею та ковбаскою з індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ця ароматна юшка, приготована з квасолею, ковбасками і томатами, виходить дуже ситною, а готувати її рекомендується в зимовий сезон.

Інгредієнти

подрібнений зелений базилік сушений – півтори ч. ложки
консервовані помідори – 540 г
консервована біла квасоля – 420 г
городня зелень свіжа для бульйону – один великий пучок
ковбаски з індички – 200 г
олія оливкова найкращої якості – одна ст. ложка
стебла селери – дві штуки
городня свіжа зелень рубана – за смаком для оформлення
великий зубчик часнику – одна штука заздалегідь очищений
холодна вода відфільтрована – півтора літра
салатний цибулю соковитий великий – одна штука для бульйону
крупномолотая сіль кам’яна – за смаком
бутони гвоздики кулінарної – чотири штуки
великий лук салатний для юшки – одна штука
горошини чорного перцю – п’ять штук
соковита морква – одна штука середнього розміру

Як приготувати Томатна юшка з білою квасолею та ковбаскою з індички

Ця ароматна юшка, приготована з квасолею, ковбасками з індички і томатами, виходить дуже ситною, а готувати її рекомендується в зимовий сезон.

Покроковий рецепт

Для початку слід приготувати овочевий бульйон, але попередньо необхідно підготувати широку каструлю, влити в неї достатню кількість відфільтрованої води і поставити на вогонь. Далі розрізати на половинки очищену цибулину, вставити в кожну частину по два бутона кулінарної гвоздики, після цього великими шматочками нарізати очищену моркву і стебла селери, розчавити часникову часточку.

Ту городину, яка призначена для приготування бульйону, промити і перев’язати кулінарною ниткою, перекласти підготовлений пучок з пряними рослинами в каструлю з киплячою водою, посилити вогонь, накрити посуд кришкою. Як тільки вода в каструлі закипить ще раз, насипати перчик запашний горошком і необхідну кількість солі, продовжити варіння бульйону при нещільно закритій кришці ще протягом двадцяти хвилин, але вже на слабкому вогні.

Опустити в бульйон всі нарізані овочі і варити їх двадцять хвилин, потім процідити бульйон, а компоненти з нього можна викинути, так як вони вже віддали весь свій аромат, а також смак.

Підготувати сковорідку і прогріти в ній трохи олії, як тільки воно розжариться, насипати залишилася нашатковану цибулину, додати ковбаски, нарізані кружечками. Перемішати і обсмажувати ці інгредієнти приблизно десять хвилин, насипати сушений базилік, продовжити готування ще стільки ж часу, потім закинути дрібно порізані томати. Перемішати вміст сковорідки, продовжити процес гасіння ще хвилин десять, перекласти томатну зажарку в каструлю, туди ж відправити консервовану квасолю.

Зменшити вогонь і готувати томатну юшку з квасолею і ковбасками ще хвилин п’ять хвилин.