Тоненькі млинці з заварного тіста

Тоненькі млинці з заварного тіста – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготовка інгредієнтів.
Воду нагріти до кипіння.
Борошно просіяти.

В молоко влити гарячу воду, перемішати і розділити навпіл.

В половину суміші молока і води додати яйця, сіль і цукор. Довести до однорідності.

Потроху всипати борошно, змішане з содою, для уникнення утворення грудочок. Добре розмішати. Вийде густе тісто, як на оладки.

У другу половину молока з водою влити оцет. Потім вилити в тісто. Перемішати. Тісто стане більш рідке. Як раз для млинчиків.


Додати соняшникову олію прямо в тісто. Це додасть смаку і еластичності млинців і дозволить смажити їх без додавання олії на сковороду. Ще раз перемішати.

Смажимо млинці. Перед першим змастити сковороду олією. Наступні млинці наливаються на сковороду без додавання на неї масла.

Вийде приблизно 24-25 млинчиків, якщо піч їх на сковороді середнього розміру. По 3 штуки на порцію.
При бажанні гарячі млинці змащуються маслом.