Питний йогурт переливаємо в підходящу для замісу млинцевого тесту ємність. Відразу розбиваємо в йогурт одне куряче яйце. Засипаємо цукровий пісок і щіпку солі.
Використовуючи віночок або міксер, інгредієнти збиваємо так, щоб вийшла однорідна суміш з пінною шапкою.
У суміш, що у нас вийшла, просіваємо все заявлене кількість борошна.
Інгредієнти перемішуємо. В результаті у нас вийшло густе тісто, нагадує сметану.
У склянку наливаємо окріп, кидаємо в нього трохи харчової соди, швидко перемішуємо. Окріп з содою вливаємо в густе тісто, відразу вимішуємо. В вийшло млинцеве тісто додаємо олію і ще раз перемішуємо. Тісто для млинців на йогурті готово.
Приступаємо до смаження млинців на йогурті звичайним способом, розігрів оптимально сковороду і змастивши її один раз жиром.
Пригощайтесь на здоров’я!