Тонкі млинці на молоці і кукурудзяному крохмалі

Тонкі млинці на молоці і кукурудзяному крохмалі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

За бажанням можете використовувати і інші види начинки, якщо солодкі млинці, то додати в тісто необхідно трохи більше цукру.

Інгредієнти

Яйця – 2 шт.
Молоко – 400 мл
Рослинна олія – 2 ст. л.
Кукурудзяний крохмаль – 200 гр.
Цукор – 1-2 ст. л. залежно від бажаної солодкості і начинки
Сіль – щіпка

Як приготувати Тонкі млинці на молоці і кукурудзяному крохмалі

Якщо заглибитися в рецепти приготування тонких млинців, можна розгубитися в їх різноманітності. Млинці на воді, молоці, без яєць, на кефірі, дріжджах і т. д. і т. п. Ну я перепробувавши безліч варіантів, хочу запропонувати цікавий рецепт млинців на кукурудзяному крохмалі і в якості начинки використовувати будь-м’ясний паштет. Виходять тонкими, ніжними і еластичними. За смаком легше, ніж при використанні пшеничного борошна.

Покроковий рецепт


Яйця збити з цукром і дрібкою сіль до появи піни.


Безперервно помішуючи яєчну суміш влити молоко і додати кукурудзяний крохмаль. Вимісити до однорідності, щоб не було клубком.


Додати в тісто олію і перемішати.
Обсмажувати на середньому вогні на сковорідці попередньо трохи змастивши її олією або шматочком сала.
Не лякайтеся суміш буде як вода, дуже рідка, але при нагріванні крохмаль проявляє свої властивості, почне густіти та стягуватися у млинець, потрібно просто почекати.


Змастити готові млинці начинкою, я використовувала м’ясний паштет, загорнути і подати до столу.
Приємного апетиту!