Тонкі млинці на молоці і кукурудзяному крохмалі

Тонкі млинці на молоці і кукурудзяному крохмалі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Яйця збити з цукром і дрібкою сіль до появи піни.


Безперервно помішуючи яєчну суміш влити молоко і додати кукурудзяний крохмаль. Вимісити до однорідності, щоб не було клубком.


Додати в тісто олію і перемішати.
Обсмажувати на середньому вогні на сковорідці попередньо трохи змастивши її олією або шматочком сала.
Не лякайтеся суміш буде як вода, дуже рідка, але при нагріванні крохмаль проявляє свої властивості, почне густіти та стягуватися у млинець, потрібно просто почекати.


Змастити готові млинці начинкою, я використовувала м’ясний паштет, загорнути і подати до столу.
Приємного апетиту!