Тонкі млинці на молоці

Тонкі млинці на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, перейду безпосередньо до приготування тонких, ажурних млинчиків.
Ми любимо млинці дуже солодкі і з ваніліном. Іноді додаю в тісто цедру цитрусових або корицю, якщо планую блинчатый коровай з яблуками. Якщо припускаю робити фаршировані, то просто виключаю велику кількість цукру і ароматизатори.

Насипаю в чашку цукор, сіль, соду, ванілін

У блендер наливаю 2 склянки холодного молока і туди ж розбиваю 1 яйце.

Додаю олію 1-2 столових ложки. У мене масло авокадо.

Засинаю всю просіяну борошно, зверху інші сипучі продукти з чашки.

Включаю блендер з віночком буквально на 5-7 секунд….

..і вуаля!! Тісто для вкуснючих тонюсеньких і ажурненьких млинчиків готово!

Найголовніший мій секрет: тісто має постояти в холодильнику мінімум ніч. А краще довше.

Випікаємо млинці з обох – сторін на сковороді. Млинці з запалі з жару готові!
Це я вже на наступний ранок на сніданок напекла. Дуже смачненькі вийшли. Наиприятнейшего апетиту Вам і Вашим близьким!