Отже, перейду безпосередньо до приготування тонких, ажурних млинчиків.
Ми любимо млинці дуже солодкі і з ваніліном. Іноді додаю в тісто цедру цитрусових або корицю, якщо планую блинчатый коровай з яблуками. Якщо припускаю робити фаршировані, то просто виключаю велику кількість цукру і ароматизатори.
Насипаю в чашку цукор, сіль, соду, ванілін
У блендер наливаю 2 склянки холодного молока і туди ж розбиваю 1 яйце.
Додаю олію 1-2 столових ложки. У мене масло авокадо.
Засинаю всю просіяну борошно, зверху інші сипучі продукти з чашки.
Включаю блендер з віночком буквально на 5-7 секунд….
..і вуаля!! Тісто для вкуснючих тонюсеньких і ажурненьких млинчиків готово!
Найголовніший мій секрет: тісто має постояти в холодильнику мінімум ніч. А краще довше.
Випікаємо млинці з обох – сторін на сковороді. Млинці з запалі з жару готові!
Це я вже на наступний ранок на сніданок напекла. Дуже смачненькі вийшли. Наиприятнейшего апетиту Вам і Вашим близьким!