Тонкі млинці з будь-якою начинкою

Тонкі млинці з будь-якою начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку підготуємо всі інгредієнти і поставимо вершкове масло топитися в мікрохвильовку або можна скористатися водяний лазнею.

Далі необхідно змішати яйце і цукор.

Потім вливаємо молоко і просіваємо борошно порціями, ретельно збиваємо, щоб не утворювалися грудочки.

Додаємо вершкове масло, інші сухі інгредієнти і перемішуємо.

Тісто досить рідке, яке і потрібно для тонких млинців.

Рослинна олія використовуємо для змазування сковороди (використовуйте антипригарну сковороду і мінімум масла), розігріваємо і виливаємо тісто на дно сковороди.

Через 1\2-1 хвилину, коли краю починають міняти колір, перевертаємо.

Робимо так з усім тестом і потім укладаємо начинку. Це може бути шоколад, згущене молоко і банан, а може і сир або ікра, тут вільно орієнтуйтеся на свій смак. Я ж використовувала сир, змішаний з варенням і для прикраси – шоколад.