Для початку підготуємо всі інгредієнти і поставимо вершкове масло топитися в мікрохвильовку або можна скористатися водяний лазнею.
Далі необхідно змішати яйце і цукор.
Потім вливаємо молоко і просіваємо борошно порціями, ретельно збиваємо, щоб не утворювалися грудочки.
Додаємо вершкове масло, інші сухі інгредієнти і перемішуємо.
Тісто досить рідке, яке і потрібно для тонких млинців.
Рослинна олія використовуємо для змазування сковороди (використовуйте антипригарну сковороду і мінімум масла), розігріваємо і виливаємо тісто на дно сковороди.
Через 1\2-1 хвилину, коли краю починають міняти колір, перевертаємо.
Робимо так з усім тестом і потім укладаємо начинку. Це може бути шоколад, згущене молоко і банан, а може і сир або ікра, тут вільно орієнтуйтеся на свій смак. Я ж використовувала сир, змішаний з варенням і для прикраси – шоколад.