Тонкі млинці з медом

Тонкі млинці з медом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Приготуємо тісто для млинців. У ємності змішуємо яйця, цукор, сіль і 250 грам молока. Збиваємо суміш з допомогою віночка. Усе молоко відразу не вливаємо, так як суміш вийде дуже рідка і якщо в неї висипати борошно, то утворюються грудочки. Збиваємо до однорідності.

Потроху починаємо всипати борошно, постійно перемішуючи.

Вливаємо молоко, що залишилося, вимішуємо однорідне тісто. Воно виходить дуже рідке. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Розпечене масло вливаємо в тісто, перемішуємо. Тісто готове. Приступаємо до смаження млинців. Олія більше не додаємо.


Я виливаю тісто на сковороду з допомогою звичайного ополоника. Для сковороди діаметром 28 сантиметрів, для випічки одного млинця достатньо одного ополоника. Смажу млинці практично на максимальному вогні. Готуються вони дуже швидко, менше хвилини. Обсмажуємо млинці з двох сторін. Млинці виходять тоненькими.


Готовий млинець викладаємо на тарілку, поки він ще гарячий, змащуємо медом. Так мед краще рівномірно розподілиться по всьому млинцю. Аналогічно випікаємо всі млинці.

Тонкі млинці з медом готові. Приємного апетиту!