Всіма улюблена шоколадка “Баунті” тепер буде радувати вас у вигляді прекрасного і смачного торта!
Інгредієнти
сир – 500 гр. | |
вершкове масло – 100 гр. | |
печиво “до чаю” – 200 гр. | |
згущене молоко – 150 гр. | |
какао – 1,5 ст. л. | |
желатин – 25 гр. | |
кокосова стружка – 100 гр. | |
цукор – 2-3 ст. л. за бажанням | |
плитка чорного шоколаду – 100 гр. |
Торт “Баунті” стане прекрасним доповненням до святкового столу.
Покроковий рецепт
Для приготування торта “Баунті” нам знадобляться наступні продукти: сир, цукор, згущене молоко, печиво, какао, желатин, кокосова стружка, вершкове масло.
Першим ділом желатин заллємо окропом і відставимо його до повного охолодження.
Далі розтопимо вершкове масло в мікрохвильовій печі або на вогні.
І тепер поламаємо в дрібну-дрібну крихту печиво, додамо в нього какао-порошок (за бажанням).
Тепер розмішуєм какао печиво і виллємо в цю суміш розтоплене масло. Все дуже добре перемішати до отримання однорідної маси.
Візьмемо форму для випікання тортів, викладемо суміш і добре утрамбуємо її. Я утрамбовывала руками.
Поставити в холодильник на 20 хвилин.
В миску сир викладемо, додамо в нього згущене молоко, цукор і кокосову стружку. Збити міксером і розмішати виделкою до однорідного стану.
Коли желатин повністю охолов влити його в сирну суміш, добре розмішати і вилити все на корж.
Розмішувати і виливати швидко, тому що суміш практично відразу починає застигати.
Прибрати торт в холодильник до повного застигання, тобто 3-4 години.
Коли торт добре застиг, акуратно ножем відокремити його від боків форми і дістати.
Далі готуємо шоколадну помадку за своїм рецептом, я в даному випадку використовувала 100 гр. чорного шоколаду, додавши трохи молока і розтопивши все в мікрохвильовці.
Змащуємо торт. Даємо застигнути шоколаду і все, торт готовий.
Торт виходить дуже смачним, сирна маса схожа на суфле.
Всім приємного апетиту!!!