Торт без випічки: А ля Тірамісу

Торт без випічки: А ля Тірамісу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такі десерти легко може приготувати навіть юна господиня. Вміння швидко «спекти» такий десерт виручить в ситуації – «Гості на порозі».

Інгредієнти

Сметана 20% – 650-700гр.
Цукор – 200гр.
Печиво «Ювілейне» – 1 пачка.
Какао – 3 ч. лож.

Як приготувати Торт без випічки: “А ля Тірамісу”

Сьогодні стали дуже популярні тістечка без випічки. Як правило, такі тортики складаються з мінімуму інгредієнтів і займають мінімум часу на приготування.

Покроковий рецепт

Сьогодні готуємо торт десерт «А ля Тірамісу».
Для приготування нам знадобиться: сметана, печиво, цукор, какао і Ваш гарний настрій. Відразу скажу, я завжди беру подвійну порцію, дві пачки печива і т. д.

Цукор всипаю в сметану і добре перемішуємо вінчиком, використовувати міксер і блендер не треба, просто збити віночком, щоб добре перемішати цукор зі сметаною. Потім залишити хвилин на 10, щоб цукор розчинився.


В цей час готую глибоку форму, з широким, пласким дном.
Промазуємо дно форми сметано цукровий кремом. Зверху викладаємо шар печива. Намагаємося заповнити всі дно. Поверх печива знову викладаємо шар сметанного крему.
Так чергуємо шари: печиво, сметана, печиво, сметана.
Останнім шаром обов’язково повинен бути сметано цукровий крем.

В цей час готую глибоку форму, з широким, пласким дном.
Промазуємо дно форми сметано цукровий кремом. Зверху викладаємо шар печива. Намагаємося заповнити всі дно. Поверх печива знову викладаємо шар сметанного крему.
Так чергуємо шари: печиво, сметана, печиво, сметана.
Останнім шаром обов’язково повинен бути сметано цукровий крем.

Для прикраси торта використовуємо какао – порошок. Зверху я додала круглі цукерки.

ПРИМІТКА: В літній час року такий десерт можна приготувати з фруктами по сезону, викладаючи їх між шарами печива і сметани. Для прикраси тоді використовувати какао не варто, краще прикрасити тими ж фруктами і листочками м’яти.