Торт без випічки

Торт без випічки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вершкове масло дістаю з холодильника, щоб воно стало м’яким. Змішую його зі згущеним молоком і протягом 3 хвилин все перемішую блендером. У кінцевому підсумку виходить однорідна густа маса.

На дошці викладаю печиво прямокутником (Для торта спеціально купила печиво, з дірочками. Завдяки цьому крем буде максимально просочувати його). Намазую перший шар печива кремом.

Зробила три шари з крему та печива. На останній печінковий шар посипаю крихту й поверх змащую кремом рясно.

В самому кінці обмазую кремом боки і обсыпаю торт кокосовою стружкою і маком. Накриваю торт харчовою плівкою і залишаю на пару годин просочуватися безпосередньо в кухні при кімнатній температурі. Потім прибираю його в холодильник як мінімум на 1 годину. За цей час крем стане більш густим. Готовий торт розрізаю на порції і подаю до гарячого чаю.