Дуже смачний торт з листкового тіста. Робиться швидко.
Інгредієнти
Листкове тісто – 500 гр Можна дріжджове | |
Варена згущене молоко – 370 гр | |
Масло вершкове – 180 гр Можна маргарин для випічки | |
какао-порошок – 1 ст. ложка |
Для приготування торта вам потрібно тісто листкове (можна дріжджове), масло вершкове (або маргарин для випічки), варена згущене молоко і столова ложка какао-порошку. Рецепт не складний. Робиться все протягом 30-40 хвилин.
Покроковий рецепт
Готуємо всі інгредієнти для випічки.
Включаємо духовку на 180 градусів.
Беремо деко, стелимо на нього пергаментний папір.(Змащувати папір і лист не потрібно). Далі кладемо наше тісто і прибираємо в підігріту духовку на 20-25 хвилин. Чекаємо, коли тісто буде готовим.
Поки наше тісто готується, робимо крем. Беремо масло вершкове (в моєму випадку маргарин), варену згущенку і столову ложку какао. Збиваємо все на міксері до однорідної маси.
Наш крем готовий.
Тісто готове.
Тепер беремо тісто і поділяємо його на кілька частин. У мене все вийшло шість. Кожен шар промазуємо кремом. Останній шар самий крихкий можна подрібнити і посипати торт (за бажанням). З усіх боків теж обмазуємо.
Наш торт готовий. Можна подавати відразу, а можна почекати,щоб настоявся. Всім приємного апетиту!