Торт листковий зі смородиновим курдом

Торт листковий зі смородиновим курдом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Борошно посікти з маслом, перетерти руками в крихту, додати цукор, розпушувач, вбити яйце і вимісити гладке щільне тісто. Тісто розділити на три рівні частини.


2. Кожен корж розкачати качалкою, присипаючи борошном з двох сторін. Форму для випічки змастити олією і викласти один корж. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин.


3. Так зробити три коржа. Коли коржі охолонуть змастити кожен з них смородиновим курдом


4. Ось такий яскравий і позитивний торт у нас вийшов. Ніжний пісочні коржі і крем з смородинового курда красивого фіолетового кольору – торт виходить зовсім не нудотним, а з легкою кислинкою.