Торт Пташине Молоко на бісквітних коржах з бананом

Торт Пташине Молоко на бісквітних коржах з бананом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Повітряний, легкий, не ймовірно смачний!

Інгредієнти

Коржі бісквітні – 3 коржа
Пташине молоко
яєчний білок – 8шт.
цукор – 1 склянка
желатин – 1 пакет (50гр.) залити склянкою води до набухання (30 хвилин) підігріти до розчинення, остудити
Просочення коржів
малиновий сироп – 50мл.
вода – 150 мл
банан – 2 шт.
Шоколад
масло вершкове – 50 гр.
несквік – 4 столові ложки
молоко – 8 столових ложок
Білковий крем
яєчний білок – 4 шт.
цукор – 2 столових ложки

Як приготувати Торт “Пташине Молоко” на бісквітних коржах з бананом

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей то цей рецепт для вас! Готується тортик швидко, випікати його не потрібно. Так що такий смачний десерт не складно і приготувати його можна на будь-яке свято!

Покроковий рецепт


Коржі кладемо у форму з жорсткими високими краями. Якщо немає форми можна взяти фольгу в 4 шари – як я. Корж просочуємо ( малиновий сироп + вода) викладаємо порізаний банан.


Готуємо “Пташине Молоко” : білки збити з цукром до утворення густої піни – так що б не текло з віночків. Набряклий желатин підігріти – розчинити всі грудочки. Остудити, влити тонкою цівкою в білки – не перестаючи збивати.


Викласти на шар бананів “пташине молоко”, накрити другим коржем, просочити його.


Повторити черговість шарів.

Накриваємо все останнім бісквітним коржем. Прибираємо майбутнє “твір” в бік.

Варимо шоколад. Несквік змішуємо з молоком і цукром, доводимо до розчинення цукру – охолоджуємо, додаємо вершкове масло, розмішуємо і виливаємо на торт.


Прикрашаємо торт шоколадом і білковим кремом. (білковий крем збивати так само як пташине молоко тільки без желатину).

Трот “Пташине молоко” готовий. Подаємо до столу і нарізаємо на шматочки. Приємного чаювання!