Повітряний, легкий, не ймовірно смачний!
Інгредієнти
Коржі бісквітні – 3 коржа | |
Пташине молоко | |
яєчний білок – 8шт. | |
цукор – 1 склянка | |
желатин – 1 пакет (50гр.) залити склянкою води до набухання (30 хвилин) підігріти до розчинення, остудити | |
Просочення коржів | |
малиновий сироп – 50мл. | |
вода – 150 мл | |
банан – 2 шт. | |
Шоколад | |
масло вершкове – 50 гр. | |
несквік – 4 столові ложки | |
молоко – 8 столових ложок | |
Білковий крем | |
яєчний білок – 4 шт. | |
цукор – 2 столових ложки |
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей то цей рецепт для вас! Готується тортик швидко, випікати його не потрібно. Так що такий смачний десерт не складно і приготувати його можна на будь-яке свято!
Покроковий рецепт
Коржі кладемо у форму з жорсткими високими краями. Якщо немає форми можна взяти фольгу в 4 шари – як я. Корж просочуємо ( малиновий сироп + вода) викладаємо порізаний банан.
Готуємо “Пташине Молоко” : білки збити з цукром до утворення густої піни – так що б не текло з віночків. Набряклий желатин підігріти – розчинити всі грудочки. Остудити, влити тонкою цівкою в білки – не перестаючи збивати.
Викласти на шар бананів “пташине молоко”, накрити другим коржем, просочити його.
Повторити черговість шарів.
Накриваємо все останнім бісквітним коржем. Прибираємо майбутнє “твір” в бік.
Варимо шоколад. Несквік змішуємо з молоком і цукром, доводимо до розчинення цукру – охолоджуємо, додаємо вершкове масло, розмішуємо і виливаємо на торт.
Прикрашаємо торт шоколадом і білковим кремом. (білковий крем збивати так само як пташине молоко тільки без желатину).
Трот “Пташине молоко” готовий. Подаємо до столу і нарізаємо на шматочки. Приємного чаювання!