Чудовий тортик,який підійде до смаку любителям шоколаду.
Інгредієнти
яйця – 5 розділити білки і жовтки | |
цукор – 5 столових ложок | |
какао – 1 столова ложка | |
крохмаль – 3 столові ложки | |
борошно – 1 їдальня ложка | |
розпушувач – 1 пачка | |
ванільний цукор – 0,5 пачки | |
Для крему: | |
масло вершкове – 1 пачка | |
варена згущене молоко – 0,5 банки | |
какао – приблизно 50 грам |
Тісто:
5 яєць
5 столових ложок цукру
1 столова ложка какао
3 столові ложки крохмалю
1 їдальня ложка борошна
1 пачка розпушувача
0,5 пачки ваніліну
Крем:
1 пачка масла
0,5 банки згущеного вареного
50 грам какао
Покроковий рецепт
Розділити білки і жовтки.
Білки збити з цукром на великій швидкості до стійких піків,додати по одному жовтки
До збитих яєць додати сухі інгредієнти-борошно,розпушувач,крохмаль,какао
Спекти шоколадний бісквіт,при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин,готовність перевірити дерев’яною шпажкою,якщо суха,бісквіт готовий
Бісквіт охолодити,розділити на дві рівні частини,просочити коржі кави і перемазати кремом.Для крему:1 пачка масла (300 грам),0,5 банки згущеного молока вареної,какао приблизно 50 грам,верх торта і боки також мазати кремом. Можна прикрасити на свій розсуд.
Подавати шоколадний тортик до столу. Приємного чаювання!