Чудовий тортик,який підійде до смаку любителям шоколаду.

Інгредієнти
| яйця – 5 розділити білки і жовтки | |
| цукор – 5 столових ложок | |
| какао – 1 столова ложка | |
| крохмаль – 3 столові ложки | |
| борошно – 1 їдальня ложка | |
| розпушувач – 1 пачка | |
| ванільний цукор – 0,5 пачки | |
| Для крему: | |
| масло вершкове – 1 пачка | |
| варена згущене молоко – 0,5 банки | |
| какао – приблизно 50 грам |
Тісто:
5 яєць
5 столових ложок цукру
1 столова ложка какао
3 столові ложки крохмалю
1 їдальня ложка борошна
1 пачка розпушувача
0,5 пачки ваніліну
Крем:
1 пачка масла
0,5 банки згущеного вареного
50 грам какао
Покроковий рецепт

Розділити білки і жовтки.

Білки збити з цукром на великій швидкості до стійких піків,додати по одному жовтки

До збитих яєць додати сухі інгредієнти-борошно,розпушувач,крохмаль,какао

Спекти шоколадний бісквіт,при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин,готовність перевірити дерев’яною шпажкою,якщо суха,бісквіт готовий

Бісквіт охолодити,розділити на дві рівні частини,просочити коржі кави і перемазати кремом.Для крему:1 пачка масла (300 грам),0,5 банки згущеного молока вареної,какао приблизно 50 грам,верх торта і боки також мазати кремом. Можна прикрасити на свій розсуд.

Подавати шоколадний тортик до столу. Приємного чаювання!
