Торт який не треба пекти (Тірамісу)

Торт який не треба пекти (Тірамісу) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Торт з печивом савоярді без випічки.

Покроковий рецепт



Продукти які нам будуть потрібні.



Яйця збити, продовжуючи збивати додати 0,5 ст цукру, збити, потім борошно. Все добре збити.
Молоко закип’ятити, додати в яєчну суміш і все поставити варити на водяну баню. Хвилин 15-20
Коли крем загусне, зняти і додати вершкове масло. Збити ще раз усі разом.
Такий гарний крем у нас вийшов.



Приступаємо до формування тортика. Я взяла форму 20см в діаметрі. На борти і дно покласти палички савоярді, просочити сиропом (можна використовувати коньяк) Викласти частину крему, знову печиво, (вже тільки на середину) просочити сиропом і ще частина крему, останній третій шар печива, змащувати вже не потрібно.
Поставити в холодильник на 1-1,5 години.





Дістаємо з холодильника наш тортик і перевертаємо на тарілку, розкрити при цьому роз’ємну форму. Верх змастити кремом, посипати меленими горіхами і тертим шоколадом. Бажано залишити на ніч, щоб тортик добре просочився.