Літо завжди багато фруктів. Одним з популярних сезонних овочів – це кабачок.
Покроковий рецепт
Готуємо всі продукти.
Кабачки миємо, чистимо і тремо на крупній тертці. Додаємо сіль, перемішуємо і відставляємо на 15-20 хвилин.
За цей час: нарізаємо цибулю кубиками, видавлюємо часник через землянку, нарізаємо помідори і зелень. Цибулю обсмажуємо до золотистого кольору, не засушиваем.
У майонез додаємо тертий сир, видавлений часник, зелень.
Кабачки добре віджимаємо і зціджуємо рідина. Додаємо до кабачків смажену цибулю, яйця, перець, борошно. Перемішуємо і смажимо коржі.
Готові коржі, злегка остиглі, промазуємо часниково – сирним майонезом і викладаємо шар помідорів. Накриваємо другим коржем. Далі всі повторюємо: промазуємо майонезом і викладаємо помідорами. І так до останнього коржа. З цієї маси у мене виходить 6 коржів.
Верхній корж промазуємо майонезом і прикрашаємо на свій смак: помідорами і зеленню.
За бажанням рецепт можна додати моркву. Яку треба пересмажити разом з цибулею і додати до кабачків.
Торт з кабачків виходить смачний і красивий. Його можна подати на сімейну вечерю і на святковий стіл.
Приємного апетиту.