Торт з кабачків

Торт з кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Літо завжди багато фруктів. Одним з популярних сезонних овочів – це кабачок.

Покроковий рецепт

Готуємо всі продукти.

Кабачки миємо, чистимо і тремо на крупній тертці. Додаємо сіль, перемішуємо і відставляємо на 15-20 хвилин.

За цей час: нарізаємо цибулю кубиками, видавлюємо часник через землянку, нарізаємо помідори і зелень. Цибулю обсмажуємо до золотистого кольору, не засушиваем.

У майонез додаємо тертий сир, видавлений часник, зелень.

Кабачки добре віджимаємо і зціджуємо рідина. Додаємо до кабачків смажену цибулю, яйця, перець, борошно. Перемішуємо і смажимо коржі.
Готові коржі, злегка остиглі, промазуємо часниково – сирним майонезом і викладаємо шар помідорів. Накриваємо другим коржем. Далі всі повторюємо: промазуємо майонезом і викладаємо помідорами. І так до останнього коржа. З цієї маси у мене виходить 6 коржів.

Верхній корж промазуємо майонезом і прикрашаємо на свій смак: помідорами і зеленню.
За бажанням рецепт можна додати моркву. Яку треба пересмажити разом з цибулею і додати до кабачків.

Торт з кабачків виходить смачний і красивий. Його можна подати на сімейну вечерю і на святковий стіл.
Приємного апетиту.