Торт з овсяноблинов з гарбузом, бананом, сиром і горіхами

Торт з овсяноблинов з гарбузом, бананом, сиром і горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Змішуємо в глибокій мисці заглибним блендером: геркулес, яйця, сіль, цукор, кефір, гарбуз до однорідної маси без великих шматочків. Залишаємо хвилин на 20-30 до розбухання геркулеса (можна довше).


На сковороді з антипригарним покриттям випікаємо два млинці з двох сторін на помірному вогні, попередньо додавши трохи соняшникової олії.


Готуємо начинку. Змішуємо сир з будь-яким варенням, в цьому рецепті абрикосове (можна просто цукор зі сметаною або мед). Добре перемішуємо.



Перший готовий млинець кладемо на велику плоску тарілку, намазуємо сирну начинку, додаємо подрібнені горіхи.




Зверху кладемо другий млинець”, також намазуємо сир, зверху кладемо шматочки банана і горіхи.



Ріжемо порційно, розкладаємо по тарілках, поливаємо медом або сиропом гарбуза, що є (можна і так), подаємо.