У мисці змішуємо сметану з цукром. Сметану краще брати невисокої жирності.
Нарізаємо банан кубиками середнього розміру і додаємо до сметані. Все перемішуємо.
До сметані додаємо крекер і акуратно перемішуємо.
Беремо глибоку тарілку або форму і вистилаємо на дно целофановий пакет, щоб потім було легко дістати тортик. Виливаємо нашу сметано-крекерную суміш, злегка утрамбовуємо, щоб менше було порожнеч усередині і накриваємо зверху целофаном.
Відправляємо в холодильник на 4-5 годин, а краще на ніч. Я завжди роблю ввечері, а вранці десерт готовий. Дістаємо з холодильника наш тортик, розгортаємо целофан, прикриваємо стравою і перевертаємо нашу тарілку з тортиком.
Знімаємо целофан, нарізаємо на шматочки. При бажанні можна полити шоколадом. Смачний десерт готовий.