Щоб приготувати тортилью «Три сиру з часником вам буде потрібно (на одну порцію): пшенична або кукурудзяна коржик, три види сиру – наприклад, м’який плавлений, ковбасний, твердий голландський – по 50 грам, зубчик часнику, щіпка червоного меленого перцю, олія для обсмажування, для прикраси при подачі – зелені стрілки часнику, солоний і свіжий огірок.
Змішуємо червоний мелений перець з м’яким сиром і розподіляємо масу по одній стороні коржі.
Натираємо твердий і плавлений сир. Посипаємо зверху сирної маси, намазала по коржику. Часник рівномірно натираємо на дрібній тертці прямо зверху на всі три сиру, викладені на коржику.
Згинаємо заготівлю тортильї навпіл – начинкою всередину.
Раскалим сковорідку, сбрызнутую маслом. Обсмажимо до появи гарної скоринки з обох сторін.
Подавайте тортилью нарізаною на шматочки, прикрасивши тарілку скибочками овочів, пагонами молодого часнику. Поєднання хрусткої скоринки, дивовижною текстури начинки, пікантність часнику приведуть в захват і додадуть сил для нових перемог і звершень.