* Тортилью можна замінити на лаваш або піту.
Інгредієнти
тортилья – 4 шт. | |
консервованого тунця – 1 банку | |
вареної кукурудзи – 50 грам | |
червонокачанної капусти – 100 грам | |
болгарський перець – 1/2 (кольорового) | |
спеції – за смаком | |
сир – 50 г |
Як приготувати Тортілья з тунцем, капустою і кукурудзою
Мексиканська тортилья зараз на піку популярності. Чому б не приготувати страву мексиканської кухні у себе на кухні і порадувати сім’ю, хрусткими повітряними коржами з соковитою рибною начинкою?!
Покроковий рецепт
1. Кукурудзяну корж відправте смажитися на грилі.
2. Тунець дістаньте з банки і розділіть на шматки.
3. Болгарський перець почистіть і наріжте кубиками.
4. Капусту нашаткуйте і заправте спеціями.
5. На нижню частину коржі викладіть червонокачанну капусту, рибу і перець. Додайте трохи кукурудзи. Зверху присипте сиром.