Тортілья з тунцем, капустою і кукурудзою

Тортілья з тунцем, капустою і кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

* Тортилью можна замінити на лаваш або піту.

Інгредієнти

тортилья – 4 шт.
консервованого тунця – 1 банку
вареної кукурудзи – 50 грам
червонокачанної капусти – 100 грам
болгарський перець – 1/2 (кольорового)
спеції – за смаком
сир – 50 г

Як приготувати Тортілья з тунцем, капустою і кукурудзою

Мексиканська тортилья зараз на піку популярності. Чому б не приготувати страву мексиканської кухні у себе на кухні і порадувати сім’ю, хрусткими повітряними коржами з соковитою рибною начинкою?!

Покроковий рецепт

1. Кукурудзяну корж відправте смажитися на грилі.

2. Тунець дістаньте з банки і розділіть на шматки.

3. Болгарський перець почистіть і наріжте кубиками.

4. Капусту нашаткуйте і заправте спеціями.

5. На нижню частину коржі викладіть червонокачанну капусту, рибу і перець. Додайте трохи кукурудзи. Зверху присипте сиром.