Таке просте в приготуванні, але таке чудове блюдо!
Покроковий рецепт
Підготуємо необхідні продукти
Моєму курку (можна використовувати будь-яку її частину), видаляємо шкіру. Що б не знімати накип і бульйон був більш прозорим відварюємо в двох водах (в маленькій каструльці доводимо куру до кипіння і варимо 2-4 хвилини, потім перекладаємо в каструлю, в якій будемо варити борщ, вода повинна кипіти). Варимо 20 – 30 хв
Куру виймаємо, ділимо на невеликі шматочки і закидаємо в бульйон
Шаткуємо капусту, нарізаємо помідори, перець, квасоля не великими шматочками. Усе закидаємо в каструлю.
Очищену картоплю нарізаємо
Ріжемо цибулю, дрібно натираємо моркву і буряк. Пасеруємо на рослинній олії.
Потім все відправляємо в каструлю: картоплю і пасеровані овочі.
Варимо 15-20 хвилин на повільному вогні, наприкінці варіння додаємо сіль, спеції ( я додала 2 шт лавровий лист, 3 горошини чорного перцю, щіпка сушеного базиліка).
Перед вимиканням відправляємо в борщ подрібнений часник і зелень.
Борщ повинен настоятися 1-2 години.
В тарілочку до борщу можна додати сметану або майонез, що більше подобається. Додати зелень. Приємного апетиту!