Підготуємо всі продукти,які нам знадобляться.
Цибулю потрібно почистити і нарізати кільцями, приблизно однакової товщини.
Готуємо кляр для кілець. Змішуємо борошно, пиво, сіль, перець і часник в одній тарі. Далі перемішуємо всі інгредієнти до однорідної маси. Для зручності, рекомендую використовувати занурювальний блендер.
Готуємо фритюр. Для цього наливаємо масло в сковороду і чекаємо поки вона розжариться. Попередження для тих, хто працює з фритюру вперше :не допускайте попадання води в сковороду, використовуйте тільки сухі щипці/прилади. В іншому випадку масло дуже агресивно поводиться і починає сильно бризкати. Коли фритюр готовий, обваляйте цибульні кільця в кляр і смажте до утворення золотистої скоринки.
Після обсмажування покладіть кільця на паперову серветку, що б прибрати надлишки масла. Через 10 хвилин можете перекласти блюдо в іншу тарілку і подавати на стіл.
Якщо раптом у Вас залишаться надлишки цибулі, заморозьте їх і використовувати в подальшому для приготування супу.