Цибульні кільця в пивному клярі

Цибульні кільця в пивному клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо всі продукти,які нам знадобляться.

Цибулю потрібно почистити і нарізати кільцями, приблизно однакової товщини.


Готуємо кляр для кілець. Змішуємо борошно, пиво, сіль, перець і часник в одній тарі. Далі перемішуємо всі інгредієнти до однорідної маси. Для зручності, рекомендую використовувати занурювальний блендер.

Готуємо фритюр. Для цього наливаємо масло в сковороду і чекаємо поки вона розжариться. Попередження для тих, хто працює з фритюру вперше :не допускайте попадання води в сковороду, використовуйте тільки сухі щипці/прилади. В іншому випадку масло дуже агресивно поводиться і починає сильно бризкати. Коли фритюр готовий, обваляйте цибульні кільця в кляр і смажте до утворення золотистої скоринки.

Після обсмажування покладіть кільця на паперову серветку, що б прибрати надлишки масла. Через 10 хвилин можете перекласти блюдо в іншу тарілку і подавати на стіл.

Якщо раптом у Вас залишаться надлишки цибулі, заморозьте їх і використовувати в подальшому для приготування супу.