Капусту поділяю на суцвіття (почорнілі ділянки капусти обов’язково потрібно зрізати). Заливаю її окропом і ставлю на вогонь, щоб вона 3 хвилини покипела. Обов’язково воду треба посолити. Потім зливаю рідину і даю капусті 5 хвилин охолонути.
Яйця вбиваю в глибоку тарілку, трохи солю і гарненько збиваю.
На суху тарілку висипаю панірувальні сухарі.
Першу половину підготовленої капусти обсмажую в паніровці. Кожне суцвіття вмочую в яйце, а потім обвалюю в сухарях. Після цього викладаю капусту на розігріту сковороду. Обсмажую кожне суцвіття з двох-трьох боків до рум’яного кольору.
Готову капусту подаю з овочами і часником.
Залишилися яйця додаю борошна і все ретельно перемішую. Вливаю кляр у другу частину капусти, і викладаю суцвіття в розігріте масло.
Обсмажую з двох або трьох сторін. Подаю для дітей приготовану цвітну капусту з іншими свіжими вівцями. Як гарнір може бути картопля пюре або інша круп’яна каша.