Смачна смажена риба під апельсиновим соусом.
Інгредієнти
Тунець – 5 стейків | |
Соєвий соус – 5 ст. л. | |
Вода – 100 мл | |
Імбир – 15 г | |
Сіль – за смаком |
Соуси відіграють велику роль в кулінарії. Вони роблять страви більш привабливими, приємними по консистенції, смаку і аромату. Допомагають урізноманітнити асортимент страв з одного і того ж сировини. Сонячна , апельсинова сальса додасть рибі особливий шарм.
Покроковий рецепт
Натерти на дрібній тертці імбир.
Маринувати 30 хв.
Зробити маринад Для риби. Змішати воду, соєвий соус і тертий імбир. Залити цим маринадом рибу на 30 хвилин.
Смажити 3-5 хв.
Сильно розігріти сковорідку-гриль і покласти на неї промаринованную рибу. Смажити на сильному вогні 3-5 хвилин.
Перевернути і смажити ще стільки ж. Важливо не перетримати тунця на вогні, інакше він буде суворий.
Риба готова. Подавати з рисом та овочами. Рибу полити апельсинової сальсою і додати часточку лимона. За смаком посолити.
Приємного апетиту!