Тунець на грилі під апельсинової сальсою

Тунець на грилі під апельсинової сальсою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна смажена риба під апельсиновим соусом.

Інгредієнти

Тунець – 5 стейків
Соєвий соус – 5 ст. л.
Вода – 100 мл
Імбир – 15 г
Сіль – за смаком

Як приготувати Тунець на грилі під апельсинової сальсою

Соуси відіграють велику роль в кулінарії. Вони роблять страви більш привабливими, приємними по консистенції, смаку і аромату. Допомагають урізноманітнити асортимент страв з одного і того ж сировини. Сонячна , апельсинова сальса додасть рибі особливий шарм.

Покроковий рецепт

Натерти на дрібній тертці імбир.

Маринувати 30 хв.

Зробити маринад Для риби. Змішати воду, соєвий соус і тертий імбир. Залити цим маринадом рибу на 30 хвилин.

Смажити 3-5 хв.

Сильно розігріти сковорідку-гриль і покласти на неї промаринованную рибу. Смажити на сильному вогні 3-5 хвилин.

Перевернути і смажити ще стільки ж. Важливо не перетримати тунця на вогні, інакше він буде суворий.

Риба готова. Подавати з рисом та овочами. Рибу полити апельсинової сальсою і додати часточку лимона. За смаком посолити.
Приємного апетиту!