Тунець на грилі під апельсинової сальсою

Тунець на грилі під апельсинової сальсою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Натерти на дрібній тертці імбир.

Маринувати 30 хв.

Зробити маринад Для риби. Змішати воду, соєвий соус і тертий імбир. Залити цим маринадом рибу на 30 хвилин.

Смажити 3-5 хв.

Сильно розігріти сковорідку-гриль і покласти на неї промаринованную рибу. Смажити на сильному вогні 3-5 хвилин.

Перевернути і смажити ще стільки ж. Важливо не перетримати тунця на вогні, інакше він буде суворий.

Риба готова. Подавати з рисом та овочами. Рибу полити апельсинової сальсою і додати часточку лимона. За смаком посолити.
Приємного апетиту!