Готуємо всі складові.
Чистимо і ріжемо овочі. Моркву можна потерти на крупній тертці або порізати соломкою, форма нарізки цибулі може бути будь-як середні кубики так і невеликі півкола, капусту тонко нашаткувати і злегка пом’яти руками, картоплю нарізати кубиками.
Обсмажуємо на сковороді з додаванням олії цибулю і моркву до м’якості.
Далі відправляємо туди ж капусту, перемішуємо і накривши кришкою тушкуємо близько 20 хв
По закінченні цього часу додаємо картоплю і 50 мл води. Продовжуємо тушкувати на маленькому вогні до готовності картоплі.
За кілька хвилин до закінчення приготування додамо 1 ст. л. томатної пасти, чорний перець і приправи, перемішати і залишаємо на вогні ще на 5 хвилин.
Вимикаємо плиту газову, ще раз перемішуємо все і наше блюдо готове до подачі!