Тушкована капуста з картоплею

Тушкована капуста з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі складові.

Чистимо і ріжемо овочі. Моркву можна потерти на крупній тертці або порізати соломкою, форма нарізки цибулі може бути будь-як середні кубики так і невеликі півкола, капусту тонко нашаткувати і злегка пом’яти руками, картоплю нарізати кубиками.

Обсмажуємо на сковороді з додаванням олії цибулю і моркву до м’якості.

Далі відправляємо туди ж капусту, перемішуємо і накривши кришкою тушкуємо близько 20 хв

По закінченні цього часу додаємо картоплю і 50 мл води. Продовжуємо тушкувати на маленькому вогні до готовності картоплі.

За кілька хвилин до закінчення приготування додамо 1 ст. л. томатної пасти, чорний перець і приправи, перемішати і залишаємо на вогні ще на 5 хвилин.

Вимикаємо плиту газову, ще раз перемішуємо все і наше блюдо готове до подачі!