Тушкована капуста з мясом

Тушкована капуста з мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

У глибокій сковороді розжарити масло, обсмажити в ньому м’ясо до золотистої скоринки. Налити трохи води і тушкувати близько 20-30 хвилин (час залежить від розміру).

А поки, цибулю нарізати півкільцями і моркву тоненько соломкою.
Додати до м’яса цибулю, смажити до прозорості.

Потім додати моркву, смажити до рум’яного кольору.

Посолити, поперчити, додати приправу, прянощі.

Нашаткувати капусту, і побільше :-).

У сковороду закинути нашатковану капусту, накрити кришкою. Через 10 хвилин капуста осяде, перемішати. Тушкувати капусту до готовності, іноді помішуючи. При необхідності підсолити.

Додати рубаний зелений лук, перемішати, вимкнути вогонь. Готову солянку викласти на тарілку, прикрасити рубаною зеленню. Подавати зі сметаною. Приємного апетиту!