Тушкована картопля з баклажанами і яловичиною

Тушкована картопля з баклажанами і яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основним інгредієнтом пропонованого страви є картопля. Цей популярний і затребуваний багатьма хозяюшками продукт харчування чудово «сусідить» в стравах з багатьма компонентами. Ось і в нашому рецепті присутній яловичина, баклажани і інші овочі. Щоб смачно загасити картоплю, ми використовували глибоку сковороду, але для реалізації рецепта цілком підійде сотейник або відповідна каструля. Крім сковороди для гасіння картоплі з баклажанами і яловичиною потрібно підготувати обробну дошку, гострий ножик, лопатку для перемішування інгредієнтів.

Покроковий рецепт