Для початку підготуйте всі необхідні продукти.
Помийте і почистіть потрібні овочі (картопля, морква і цибуля).
Картоплю наріжте великими шматками.
Свиняче філе наріжте невеликими шматками.
Натріть моркву на тертці (бажано на крупній). Наріжте цибулю середніми кубиками.
Налийте в каструлю або чавунець соняшникову олію, покладіть туди м’яса, злегка обсмажте його.
Потім додати туди натерту моркву і нарізану цибулю, трохи обсмажте.
Додайте заздалегідь нарізану картоплю і залийте його водою, вище на кілька сантиметрів. Залиште кипіти на повільному вогні 35 хвилин. Потім покладіть 2 лаврових листа, чорний мелений перець і сіль додати за смаком, зелень і нехай покипить ще п’ять хвилин.
Приберіть з вогню і нехай картопля настоїться хвилин десять. Ваша тушкована картопля по-домашньому готова. Приємного апетиту!