Тушкована картопля зі свинячими ребрами

Тушкована картопля зі свинячими ребрами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На першому етапі помиємо овочі під проточною водою. Очищаємо від шкірки картоплю, цибулю ріпчасту, моркву, далі нарізаємо в потрібній нам формі. Реберця теж моєму під проточною водою.

Включаємо мультиварку на режим обсмажування, наливаємо олію і кидаємо туди свинячі реберця. Обсмажуємо до золотавої скоринки.

Додаємо спочатку нарізану цибулю, потім моркву і смажимо ще кілька хвилин.


Далі наливаємо 2 склянки води і додаємо спеції за смаком, після чого перемикаємо мультиварку на режим гасіння. Чекаємо поки м’ясо почне трохи закипати.

Додаємо картоплю і готуємо її приблизно 30 хвилин, по закінченню часу я додаю цілу головку часнику і тушу ще 10 хв, щоб часник віддав свій аромат в нашу страву. От і все. Приємного апетиту.