Тушкована яловичина з чорносливом і горіхами

Тушкована яловичина з чорносливом і горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щось давно ми не готували нічого з яловичини? Надолужую це упущення і приготую сьогодні тушковану яловичину з чорносливом. Виходить дуже цікаве поєднання. Головне, не шкодуйте часничку і цибулі, а то може вийти солодкуватий смак. А це вже на любителя. Горішки надають додатковий вишуканий смак страви. М’ясо попередньо обсмажується до рум’яної скоринки, а потім гаситься. У процесі смаження воно сильно ужаривается, враховуйте це. Солити страву краще всього в кінці, щоб м’ясо залишалося соковитим.

Покроковий рецепт