Тушковане мясо кролика в сметанно-часниковою заливці

Тушковане мясо кролика в сметанно-часниковою заливці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Таку страву можна приготувати як у будень, так і порадувати гостей на святкову вечерю. Поєднується з багатьма гарнірами, чи то картоплю в будь-якому вигляді, макарони, гречка, рис та інші каші. Але можна їсти як самостійне блюдо, близькі оцінять ваші кулінарні здібності.

Готування страви починається з обсмажування м’яса, але якщо ви хочете, що б воно було більш дієтичним, можна подрумянивать його зовсім небагато, всього 3-5 хвилин або взагалі не обсмажуючи, відразу складати в каструлю для тушкування, смакові якості від цього не постраждають, а просто стануть ніжніше.

Овочі теж можна не обсмажувати, а додавати в каструлю для гасіння сирими, заливши все це смачною заливкою зі сметани і часничку, тоді страва буде повністю дієтичним.

Як говориться: “Кролики – це не тільки цінне хутро…”

Покроковий рецепт