Тушковане мясо з грибами

Тушковане мясо з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Свинина – 500 г (вирізка)
Рослинне масло – 3 ст. л.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Вода – 200 мл
Спеції – за смаком
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Тушковане м’ясо з грибами

Покроковий рецепт

Свинячу вирізку нарізати довгими смужками. Обсмажити на розпеченій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору.

Додати нарізану кубиками ріпчасту цибулю.

Через 3-5 хвилин, додати гриби, нарізані середнього розміру. Злегка обсмажити.

Додати 200 г води, спеції, сіль, трави. Тушкувати поки рідина не випарується в два рази. Подавати до столу з гарніром. Приємного апетиту!