.
Інгредієнти
Свинина – 500 г (вирізка) | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Вода – 200 мл | |
Спеції – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Тушковане м’ясо з грибами
Покроковий рецепт
Свинячу вирізку нарізати довгими смужками. Обсмажити на розпеченій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору.
Додати нарізану кубиками ріпчасту цибулю.
Через 3-5 хвилин, додати гриби, нарізані середнього розміру. Злегка обсмажити.
Додати 200 г води, спеції, сіль, трави. Тушкувати поки рідина не випарується в два рази. Подавати до столу з гарніром. Приємного апетиту!